MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Mitä istuttaa tammikuussa

Tammikuu on täydellinen aika aloittaa kesäpuutarhan suunnittelu. Mitä haluaisit kasvattaa tänä vuonna? Nelson Gardenilla on yli 400 eri siemenlajiketta ja kasveja, joita harvoin löytää paikallisista liikkeistä. Sukella tutkimaan laajaa valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi.

Laajalla tuotevalikoimallamme pääset aloittamaan kasvatuksen jo nyt. Tutustu esimerkiksi Rootmaster-pienoiskasvihuoneeseen, ruukkuihin ja kasvatuslaatikoihin. Jos tarvitset hieman lisää valoa, kokeile kasvivalojamme. Nyt on aika istuttaa artisokat, chilit ja kurjenpolvet, joten aloita uusi vuosi istuttamalla uudet siemenet multaan. Kun aloitat ajoissa, saat suuren sadon myöhemmin. Paikoillanne, valmiit, viljelkää!

Lue lisää

leafs_double_flipped_new.svgPalkittu Rootmaster

Rootmaster on palkittu pienoiskasvihuoneemme, jossa on mukana kastelutoiminto. Sen ansiosta viljely sisätiloissa on helpompaa kuin koskaan. Kastelutoiminnon ansiosta sinun tarvitsee vain lisätä vettä laatikkoon ja anna kasvien itää.

Sitä mukaa kun juuret kasvavat ulos kennojen tuuletusaukoista, niiden päät kuivuvat ja uudet juuret muodostuvat ylemmäs. Kennot voidaan avata keskeltä, mikä helpottaa niiden käsittelyä.

Osta nyt

leafs_double_flipped_new.svgVermikuliitti vai perliitti?

Sekä vermikuliitti että perliitti ovat vaaleaa, kevyttä raetta. Vaikka ne muistuttavat toisiaan, niillä on hieman erilaiset ominaisuudet.

Valitse vermikuliitti siementen kylvämiseen ja taimille, jotka tarvitsevat kosteudenpitävää multaa.  

Valitse perliitti koulimiseen tai taimille, jota tarvitsevat kuohkean ja hyvin ojitetun kasvualustan.

Voit myös käyttää kumpaakin yhtä aikaa parantaaksesi kasvualustan rakennetta ja ominaisuuksia. Sekoita kaksi osaa multaa yhteen osaan perliittiä ja yhteen osaan vermikuliittia.

Lue lisää