MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Mitä kylvää heinäkuussa

Mietitkö, mitä voisit kylvää heinäkuussa? Meillä on vastaus. Heinäkuu on loistavaa aikaa kylvää toinen erä nopeasti kasvavia vihanneksia, sillä ne ovat valmiita korjattavaksi ennen ilmojen viilenemistä. Yleisimpiä heinäkuussa kylvettäviä kasveja ovat retiisi ja erilaiset salaattilajit, kuten rucola ja irtolehtisalaatti. Ne sopivat erinomaisesti kylvettäväksi heinäkuussa – olivatpa ne sitten osa ensimmäistä tai toista kylvöerääsi tänä kesänä. Alkuun pääsemiseksi tarvitset vain haluamasi siemenet, multaa, istutuslapion tai kultivaattorin, kasviravinteita ja puutarhahanskat!

Muista suojella kasveja istuttamisen jälkeen epäsuotuisilta hyönteisiltä ja tuholaisilta. Jo kasvien peittäminen kasvutunnelilla tai kuitukankaalla riittää pitkälle. Mikäli tämä ei toimi, etanaeste, hedelmäkärpäsloukku, ja etana-ansa auttavat suojaamaan kasvejasi.

Lue lisää

leafs_double_new.svgRikkaruohosuoja kookoskuidusta

Pyöreä kookoskuitumatto estää rikkaruohon kasvua ja pitää kosteuden maassa. Keskeltä avautuu halkio, jonka ansiosta matto on helppo asettaa puun tai pensaan ympärille. Voidaan peittää kuorikatteella.