MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Lahjat puutarhaharrastelijoille, aloittelijoille tai lapsille

Etsitkö täydellistä lahjaa läheisillesi? Löydä joululahjat Nelson Gardenilta. Olemme valikoineet tuotteita niin sisäpuutarhureille, chilistä pitäville kuin lapsillekin. Valikoimastamme löydät myös alle 12 € lahjoja sekä viljelykauteen valmistavia tuotteita. Löydä lahjat meiltä.

Lue lisää

Lämmittävät lahjat kylmään talveen

Tunnetko chilistä pitävän henkilön? Olemme varma, että heitä on joukossamme monia. Olemme koonneet paketin, jossa on chilikasviravinnetta, siemeniä ja ruukkusetti. Chili on sekä monipuolinen että hauska siemen istutettavaksi, ja sen kasvattamisen voi aloittaa jo joulukuussa. Chilit ovat hitaasti kasvavia siemeniä, mutta odotus on sen arvoista, ja palkintona on usein runsas sato.

Enemmän halvemmalla

Etsitkö täydellistä alle 12 € lahjaa? Meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Luo oma siemenistä, ruukuista ja käsineistä koostuva paketti, tai valitse vaihtoehtoisesti idätysalusta tai tukeva, puukahvainen istutuslapio. Valitsitpa minkä tahansa, lahja on loistava puutarhanhoidosta tai sen aloittamisesta kiinnostuneille.

Laatutuotteita puutarhurille

20 €:lla saat laadukkaat kukkasakset kukkien poimimista tai kukka-asetelmien tekemistä rakastavalle. Tai ehkäpä minikasvihuone viljelyn aloittamisesta kiinnostuneelle? Maalämpömittari on loistava tuote, kun on aika testata, onko maaperä tarpeeksi lämmin suorakylvöä varten.

Kevät, kesä, syksy, talvi = Kasvukausi

Tunnetko jonkun viherpeukalon, joka ei malta odottaa viljelykauden alkua? Mitä jos kertoisimme, että kylmät ja pimeät vuodenajat eivät enää ole esteenä viljelylle? Se on totta. Harvy-vesiviljelyjärjestelmän ja kasvivalaisimien avulla voit viljellä ympäri vuoden. Aloittaminen on erittäin helppoa, ja jos ostat Harvy 3 -lahjapakkauksen, kaikki tarvitsemasi sisältyy siihen. Tarkemmin sanottuna: kasvulaatikko, ravinne, valmiiksi ommellut kapselit, kasvuvalot ja ripustus kasvuvalolle.

Kukkakimppu äidille

Hanki äidille kukkakimppu siementen muodossa. Meiltä löydät kauniita kukkia, kuten Kaunosilmän ja Punakosmoksen. Yhdistä lahjaan kukalliset käsineet ja kukkasakset.

Yrttitarha isälle

Valikoimastamme löydät yrttisiemeniä, yrttisaksia ja kasvatussetin isille, jotka haluavat kasvattaa omia yrttejä ruoanlaittoa varten. Tuoksuvaa rosmariinia, timjamia, jota voi nauttia monenlaisissa aterioissa, tai basilikaa, joka sopii täydellisesti tuoreiden tomaattien kanssa. Luo oma täydellinen lahja isälle.

Aloita idättäminen lasten kanssa

Anna lasten osallistua viljelyyn ja kokeile idättämistä. Se on hauskaa, ravitsevaa ja maukasta. Jo muutaman päivän kuluttua voit usein korjata ituja. Syö niitä voileivän päällä tai salaatissa. Valikoimastamme löydät siemeniä, idätysalustoja ja muuta tarvikkeita aloitukseen.

Siemenet ja lintujen ruokintalaitteet

Hemmottele lintuja hieman tavallista enemmän kylmien kuukausien aikana. Meiltä löydät koristeellisia lintujen ruokintalaitteita eri tyyleissä, sekä paljon siemeniä siivekkäille ystävillemme.

Tutustu laajaan valikoimaan siemeniä

Miten olisi avokukinnollinen kukkakaali tai viidakkokurkku? Valikoimastamme löydät epätavanomaisiakin siemeniä. Löydä täydellinen lahja kokeilunhaluiselle puutarhurille, joka pitää uusista mauista ja lajikkeista.

Ruotsalainen innovaatio

Lämpömaton ja kasvivalaisimien avulla kasvit kasvavat nopeammin ja vahvistuvat. Vesiviljelyjärjestelmän ansiosta kasveja voi kasvattaa ympäri vuoden. Täydellinen lahja puutarhurille, joka haluaa tuoda ripauksen teknologiaa viljelyyn.