MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature

Viljelyohjeet

Oletko ostanut ensimmäisen pussillisen salaatinsiemeniä vai keräätkö keittiöpuutarhastasi tämän vuoden ensimmäisen artisokan? Aloittelija, onnellinen amatööri tai kokenut viljelijä – viljelyoppaistamme löytyy tietoa kaikille.

Viljelyohjeet

Chilin viljely

Chilin viljeleminen ei ole vaikeaa. Tässä ohjeet, joilla onnistut varmasti! Ratkaisevaa on aloittaa ajoissa ja sijoittaa taimet lämpimään ja suojaisaan paikkaan.

Lue lisää

Viljelyohjeet

Pelargonin viljely

Pelargoni on perinteinen ruukkukasvi, jonka voi kasvattaa siemenestä tai pistokkaasta. Tässä ohjeet koko matkalle aina siemenestä taimeksi.

Lue lisää

Viljelyohjeet

Kaalin viljely

Kaali ei ole pelkästään hyvää ja terveellistä, vaan se tuo myös vehreyttä ja rehevyyttä keittiöpuutarhaan.

Lue lisää

Viljelyohjeet

Auringonkukka

Kaunis auringonkukka on yksi helpoimmin viljeltävistä kesäkukista. Silti se saattaa siemeniä valitessa unohtua kaikkien muiden kevään houkutusten joukkoon.

Lue lisää

Viljelyohjeet

Siemenistä tomaateiksi

Tomaatin siemenissä löytyy valtavasti valinnanvaraa. Kun tomaatit viljelee siemenestä, lajikkeen voi valita omien mahdollisuuksiensa ja mieltymystensä mukaan.

Lue lisää

Viljelyohjeet

Valkosipulia omasta maasta

Valkosipulin kasvattaminen on hauskaa ja helppoa. Se ei vaadi paljon tilaa ja voit istuttaa sen maahan huolettomammin – sinne, missä puutarhassasi sattuu olemaan tilaa.

Lue lisää