MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Mitä voi kylvää marraskuussa

Vaikka ulkokasvien viljely onnistuu marraskuussa rajoitetusti, voit silti kasvattaa kasveja sisätiloissa! Helpoin tapa onnistua on kasvattaa kasveja vedessä – tätä kutsutaan myös vesiviljelyksi. Pääset alkuun muutamassa minuutissa Harvy-aloituspakkauksella. Jotta sisäkasvit kukoistavat myös marraskuussa, hanki kunnolliset kasvivalot ja lämmitystyynyt. Näin voit nauttia tuoreista yrteistä ja vihanneksista keskellä talvea!

Jotta puutarhasi kukoistaa myös marraskuussa, hanki lintulautaa ja laadukasta linnunruokaa. Meiltä löydät kaikkea auringonkukansiemenistä talipalloihin. Auta lintuja, ja saatat herätä aamulla lintujen lauluun.

Lue lisää

leafs_double_new.svgLintujen ruokintalaitteen valinta

Ihanteellinen lintujen ruokintalaite on tarpeeksi suuri ruokkimaan useamman kuin yhden linnun. Sen on myös kestettävä talvisäitä ja kulumista. Jos valitset siemenillä täytettävän lintujen ruokintalaitteen, siinä on oltava suojakatto, jotta siemenet pysyvät kuivina ja tuoreina. Lisäksi on tärkeää, että voit lisätä linnunruokaa helposti ja irrottaa ja puhdistaa ruokintalaitteen tarvittaessa.

Oikean ruokintalaitteen valinta