MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Mitä voi kasvattaa joulukuussa

Jos kaipaat kevään tuomaa kasvien viljelyä, meillä on hyviä uutisia! Kasvien esikasvatustuotteidemme, kuten minikasvihuoneiden, ruukkujen ja kasvualustojen avulla voit aloittaa kylvämisen jo joulukuussa. Yksi hyvä esimerkki on chili. Kun aloitat aikaisin, saat myöhemmin runsaan sadon.

Vesiviljely on toinen vaihtoehto kasvien kasvattamiseen sisätiloissa. Vesiviljelyn Harvy-aloituspakkauksella pääset alkuun muutamassa minuutissa. Muista vain huolehtia sisäkasviviljelyssä tarvittavasta valosta ja lämmöstä kasvivalojen ja lämmitysalustojen avulla.

Jos haluat tehdä joulukuusta vieläkin paremman, hanki lintulauta tai kaksi, ja täytä ne lintujen ruoalla. Ehkä jouluaattona heräät jouluaattona lintujen viserrykseen.

Lue lisää

leafs_double_new.svgAloita chilin kasvatus joulukuussa

Koska chilien kasvaminen kestää kauan, ne kannattaa istuttaa jo joulukuussa. Näin saat keväällä runsaan chilisadon. Valikoimastamme löytyy erilaisia chilinsiemeniä miedoista todella tulisiin. Lisäksi löydät kaiken, mitä tarvitset chilien esikasvatukseen ja istuttamiseen ulos, mikäli haluat myöhemmin siirtää ne ulkotiloihin. Löydät meiltä tietyti myös chiliravinteita. Kaiken kaikkiaan löydät täältä kaiken mitä tarvitset onnistuaksesi chilin viljelyssä! Oppaastamme voit myös lukea, miten kasvatat chiliä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisää chilin viljelystä

leafs_double_new.svgLintujen ruokintalaitteen valinta

Ihanteellinen lintujen ruokintalaite on tarpeeksi suuri ruokkimaan useamman kuin yhden linnun. Sen on myös kestettävä talvisäitä ja kulumista. Jos valitset siemenillä täytettävän lintujen ruokintalaitteen, siinä on oltava suojakatto, jotta siemenet pysyvät kuivina ja tuoreina. Lisäksi on tärkeää, että voit lisätä linnunruokaa helposti ja irrottaa ja puhdistaa ruokintalaitteen tarvittaessa.

Oikean ruokintalaitteen valinta