MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille

Mitä voi kasvattaa lokakuussa

Lokakuussa on aika alkaa valmistella puutarha syksyyn. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi puutarhan siistimiseen, kuten haravat, sakset ja juuttisäkit.

Jos kevät tuntuu kaukaiselta, ja palat jo halusta aloittaa viljelyn, on kasvien kasvatus sisätiloissa hyvä vaihtoehto. Helpoin tapa on hydroponinen viljely, mikä tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Hydroponisen viljelyn Harvy-aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan, ja voit aloittaa viljelyn vain muutamassa minuutissa. Näin voit kasvattaa tuoreita vihanneksia ja yrttejä ympäri vuoden!

Kasvivalo tarjoaa parhaat mahdolliset olosuhteet sisäkasveille vuoden pimeimpinä kuukausina. Kasvivalot ovat välttämättömiä sekä Harvy-setille että huonekasveille. Löydät valikoimastamme kaiken valaisinjohdoista kasvivalotelineisiin.

Lue lisää

leafs_double_new.svgKylvä nurmi syksyllä

Haaveiletko voivasi kävellä ensi keväänä ja kesänä paljain jaloin kauniilla nurmikolla?

Aloita siinä tapauksessa jo tänään! Sääolosuhteiden ansiosta syksy on täydellinen aika nurmikon kylvämiseen tai kuluneen nurmikon korjaamiseen. Tarjoamme paljon erilaisia nurmikonsiemeniä, joilla saat ensi vuonna varmasti tiheän ja upean nurmikon. Varmista, että sinulla on myös oikeat työkalut puutarhan laittoon ja siistimiseen.

Meillä löydät kaiken puutarhanhoitohanskoista istutuslapioihin ja haravoihin.
Jos et ole ennen istuttanut nurmikkoa, ei ole syytä huoleen. Oppaamme auttaa sinua onnistumaan.

leafs_double_new.svgLintujen ruokintalaitteen valinta

Ihanteellinen lintujen ruokintalaite on tarpeeksi suuri ruokkimaan useamman kuin yhden linnun. Sen on myös kestettävä talvisäitä ja kulumista. Jos valitset siemenillä täytettävän lintujen ruokintalaitteen, siinä on oltava suojakatto, jotta siemenet pysyvät kuivina ja tuoreina. Lisäksi on tärkeää, että voit lisätä linnunruokaa helposti ja irrottaa ja puhdistaa ruokintalaitteen tarvittaessa.

Oikean ruokintalaitteen valinta